Tax Care

 • Tuesday Jul 16th
 • Registreer
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Flexibel boekhoudkantoor met een missie

Administratiekantoor Taxcare heeft zich met haar boekhoud- en administratieve dienstverlening gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf. Sinds 1994 zetten we ons op een persoonlijke manier in voor onze opdrachtgevers. Ondernemers die opereren binnen de horeca, ambacht en dienstverlening of actief zijn als zzp-ers. Cijfers zijn cijfers, maar achter de cijfers zit een ondernemer. Met eigen kernkwaliteiten en een unieke missie.

Boekhoud- en administratiekantoor Taxcare denkt graag met u mee. We geven snel inzichtelijkheid, zodat u altijd kunt beschikken over uw actuele financiële status. We begrijpen goed dat u als ondernemer iets anders aan uw hoofd heeft dan uw boekhouding, maar wél snel wilt kunnen schakelen, bijsturen of kansen wilt benutten.

Administratiekantoor

Administratiekantoor Taxcare werkt met professionele administratieve software, zoals AccountView. Uw administratie sluit daardoor naadloos aan op 'de laatste handwerkzaamheden' van de accountant. Dit bespaart u aanzienlijk in kosten. We verwerken uw financiële administratie, verzorgen belasting- en btw aangiften en maken rapportages en jaarverslagen. Desgewenst werken we op basis van detachering.

De voordelen van Taxcare

Dankzij lage overheadkosten werken we tegen een zeer concurrerend tarief. We komen als administrateur, indien gewenst, bij u op de zaak of op kantoor. Uw hoeft zelf geen boekhoudprogramma aan te schaffen en uw administratie blijft gewoon bij u op de zaak. Ook is het mogelijk een boekhouder of administrateur aan te stellen op basis van detachering.

 

Locatie

Tax Care Flexibel boekhoudkantoor met een missie

De Houtmanstraat 41
1792 BA Oudeschild (Texel)

Telefoon: 0222-365790
Mobiel: 06 – 54294368
E-mail: taxcare@kpnmail.nl