Boekhoudkantoor Aalsmeer

Aalsmeer Amstelveen

Boekhoudkantoor Aalsmeer

Taxcare opereert vanuit Uithoorn als administratie- en boekhoudkantoor voor Aalsmeer en omgeving. We hebben het leveren van een persoonlijke en klantgerichte administratieve dienstverlening rondom Aalsmeer tot onze missie gemaakt. Want dat cijfers slechts cijfers zijn, daar geloven we niet in. Achter cijfers staan mensen. Ondernemers als u, elk met hun eigen missie en kernwaarden. Ondernemers die willen doen waar ze goed in zijn en waar ze warm voor lopen. Maar al te vaak is het voeren van de financiële administratie daar geen onderdeel van.

Aantrekkelijke administratieve dienstverlening

Het voeren van een boekhouding is een wettelijk vereiste. Administratie- en boekhoudkantoor Taxcare heeft een aantrekkelijke dienstverlening waarmee we de boekhouding voor u als ondernemer zo aantrekkelijk mogelijk maken. Zo werken we snel en met aantrekkelijke tarieven die het uitbesteden van uw boekhouding ook financieel aantrekkelijk maken. Daarnaast zijn we flexibel en hanteren geen 9-5 mentaliteit. We komen desgewenst, in en rondom Aalsmeer, bij u op kantoor of aan huis.

Financiële administratieve diensten

Tax -Care administratiekantoor werkt met professionele administratieve software, zoals AccountView. Uw boekhouding sluit daardoor naadloos aan op 'de laatste handwerkzaamheden' van de accountant. Dit bespaart u aanzienlijk in kosten. Taxcare boekhoudkantoor biedt particulieren en ondernemers in en rondom Aalsmeer de volgende diensten
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Aangifte omzetbelasting
  • Verwerking van uw financiële administratie
  • Diverse rapportages
  • Financieel jaarverslag opmaken
  • Detachering voor administratieve werkzaamheden