Boekhouder Amstelveen

Aalsmeer Amstelveen

U zoekt een ervaren boekhouder in Amstelveen?

Taxcare opereert vanuit Uithoorn als administratie- en boekhoudkantoor voor Amstelveen en omgeving. We hebben als boekhouders in de loop der jaren een klantenkring opgebouwd op basis van persoonlijke en klantgerichte administratieve dienstverlening. Boekhouden met een missie. Dat cijfers slechts cijfers zijn, is niet aan ons besteed. Want achter de cijfers staat u, een ondernemer met hart voor de zaak. Dan is het goed om te weten dat u binnen Amstelveen een boekhouder kunt vinden die weet waar het om draait. Een boekhouder die doet wat voor u belangrijk is; werk uit handen nemen en snel cijfermatig inzicht leveren.

Geen 9-5 boekhouder

Het voeren van een boekhouding is een wettelijk vereiste. Administratie- en boekhoudkantoor Taxcare heeft een aantrekkelijke dienstverlening waarmee we de boekhouding voor u als ondernemer zo aantrekkelijk mogelijk maken. Zo werken we snel en met aantrekkelijke tarieven die het uitbesteden van uw boekhouding – ook financieel - aantrekkelijk maken. Daarnaast zijn we flexibel en hanteren geen 9-5 mentaliteit. We komen desgewenst, in en rondom Amstelveen, bij u op kantoor of aan huis.

Financiële administratieve diensten

Taxcare administratiekantoor werkt met professionele administratieve software, zoals AccountView. Uw boekhouding sluit daardoor naadloos aan op 'de laatste handwerkzaamheden' van de accountant. Dit bespaart u aanzienlijk in kosten. Taxcare boekhoud kantoor biedt particulieren en ondernemers in en rondom Amstelveen de volgende diensten.
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Aangifte omzetbelasting
  • Verwerking van uw financiële administratie
  • Diverse financiële rapportages
  • Financieel jaarverslag opmaken
  • Detachering voor administratieve werkzaamheden