Administratiekantoor Amstelveen

Aalsmeer Amstelveen

Administratiekantoor Amstelveen

Administratiekantoor Taxcare opereert vanuit Uithoorn als boekhoud- en administratiekantoor voor Amstelveen en omgeving. We hebben het leveren van een persoonlijke en klantgerichte administratieve dienstverlening rondom Amstelveen tot onze missie gemaakt. Want dat cijfers slechts cijfers zijn, daar geloven we niet in. Achter cijfers staan mensen. Ondernemers als u, elk met hun eigen missie en kernwaarden. Ondernemers die willen doen waar ze goed in zijn. Tijd voor het voeren van de boekhouding,ondanks de wettelijke verplichting, schiet er dan nog wel eens bij in.

Aantrekkelijke administratieve dienstverlening

Boekhoud- en administratiekantoor Taxcare heeft een aantrekkelijke dienstverlening waarmee we u een perfect verzorgde administratie heeft zonder dat het u extra tijd kost. We werken snel maar houden, dankzij lage overhead kosten, de tarieven laag. Daarnaast zijn we flexibel en hanteren we een 24-7 mentaliteit. We komen desgewenst, in en rondom Amstelveen, bij u op kantoor of aan huis.

Financiële administratieve diensten

Administratiekantoor Taxcare werkt met professionele administratieve software, zoals AccountView. Uw administratie sluit daardoor naadloos aan op 'de laatste handwerkzaamheden' van de accountant. Dit bespaart u aanzienlijk in kosten. Administratiekantoor Taxcare biedt particulieren en ondernemers in en rondom Amstelveen de volgende diensten.
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Aangifte omzetbelasting
  • Verwerking van uw financiële administratie
  • Diverse financiële rapportages
  • Financieel jaarverslag opmaken
  • Detachering voor administratieve werkzaamheden