Administratiekantoor Aalsmeer

Aalsmeer Amstelveen

Administratiekantoor Aalsmeer

Taxcare opereert vanuit Uithoorn als boekhoud- en administratiekantoor voor Aalsmeer en omgeving. We hebben het leveren van een persoonlijke en klantgerichte administratieve dienstverlening tot onze missie gemaakt. Want dat cijfers slechts cijfers zijn, daar geloven we niet in. Achter de cijfers staan mensen. Ondernemers als u. Ondernemers met een missie. Onze missie is het inzichtelijk maken van uw cijfers op een toegankelijke manier. Zo werken we snel en met aantrekkelijke tarieven.

Daarnaast zijn we flexibel en hanteren we geen 9-5 mentaliteit. We komen desgewenst, in en rondom Aalsmeer, bij u op kantoor of aan huis.

Administratieve dienstverlening

Taxcare administratiekantoor werkt met professionele administratieve software, zoals AccountView. Uw administratie sluit daardoor naadloos aan op 'de laatste handwerkzaamheden' van de accountant. Dit bespaart u aanzienlijk in kosten. Het voeren van een administratie is een wettelijk vereiste. Maar we begrijpen heel goed dat u zich liever bezighoudt met uw eigen kernactiviteiten. Boekhoud- en administratiekantoor

Taxcare heeft een aantrekkelijke dienstverlening waarmee we de boekhouding voor u als ondernemer zo aantrekkelijk mogelijk maken.

Financiële administratieve diensten

Tax -Care administratiekantoor werkt met professionele administratieve software, zoals AccountView. Uw boekhouding sluit daardoor naadloos aan op 'de laatste handwerkzaamheden' van de accountant. Dit bespaart u aanzienlijk in kosten. Taxcare boekhoudkantoor biedt particulieren en ondernemers in en rondom Aalsmeer de volgende diensten
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Aangifte omzetbelasting
  • Verwerking van uw financiële administratie
  • Diverse rapportages
  • Financieel jaarverslag opmaken
  • Detachering voor administratieve werkzaamheden